Здјелар: И против брата желим побједу!

Здјелар: Ни отац, ни мајка ми нису пријатељи на терену! Саша Здјелар, фудбалер Партизана, рекао је да му се чини да је екипа испустила победу против Црвене звезде у 159. дербију.  Саша Здјелар после 159. "вечитог дербија" причао о жестоким дуелима које је водио са Марком Марином. Жали због испуштене предности. . .

Фудбал 03.03.2019 | 13:30
Здјелар: И против брата желим побједу!
"Честитао бих Црвеној звезди и свим навијачима. Било је све коректно, није било нереда и волео бих да се то тако настави", рекао је Здјелар.

Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су без победника 1:1, у 24. колу Суперлиге Србије.

Када је реч о тензији на терену, Здјелар је рекао:

"Мислим да је то нормално, дерби је. Велики је набој, на крају је све испало фер".

Здјелар је имао оштар окршај с Марином у првом полувремену.

"Пријатељи смо пре свега, а то што је на терену, остаје на терену. Ни отац, ни мајка ми нису пријатељи на терену. Да имам рођеног врата, верујте ми да бих све урадио да га победим", рекао је он.

Саша Здјелар и Марко Марин пријатељи су из периода када су обојица носили дрес атинског Олимпијакоса. Али, у међувремену је прво Здјелар стигао у Партизан, а Марин у Звезду.

Самим тим, добили смо занимљиве окршаја у "вечитим дербијима". Други пут заредом могли смо да видимо да се пријатељи нису штедели на терену. Штавише.

"Све је то остало на терену, поздравили смо се пријатељски", рекао је Здјелар после утакмице.

На констатацију новинара да дуели нису деловали пријатељски, фудбалер Партизана дао је занимљив одговор: "Па и отац и мајка када се свађају не делује пријатељски. И против рођеног брата на терену бих све учинио да победим".

Све у свему, био је то још један дерби препун чарки током 90 минута жестоке борбе.

"Дерби је, све је то нормално, увек има набоја. Битно је да није било инцидената. Честитао бих екипи Звезде и свим навијачима јер није било инцидената", нагласио је Саша Здјелар и подвукао:

"Мислим да смо испустили победу јер смо имали повољан резултат, али примили смо тај невероватан гол".

Немања Р. Милетић био је један од најбољих у тиму Партизана.

"И могу и не могу да будем задовољан. Показали смо карактер, у првом полувремену били смо много бољи. Показали смо да бодовна разлика није реална и мислим да смо заслужили више", рекао је стамени десни бек.

Осврнуо се и на суђење у 159. дербију.

"Не волим да коментаришем суђење, не могу да кажем да је судија хтео, али као да јесте, да будемо задовољни и ми и они. Требало би да фудбал буде у првом плану, а не чарке и туче".

Његов имењак и презимењак поред леве аут линије, Немања Г. Милетић сматра да је Партизан био бољи већи део утакмице.

"Били смо бољи ривал већи део меча, примили смо гол из једног шута. Жао ми је много екипе, показали смо да можемо да се носимо са Звездом".

И он је имао оштар дуел на ивици инцидента са Филипом Стојковићем.

"Видео је да нећу стићи лопту, али ме је гурнуо рукама на ограду. Руковали смо се после свега...", подвукао је дефанзивац Партизана.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар