Zdjelar: I protiv brata želim pobjedu!

Zdjelar: Ni otac, ni majka mi nisu prijatelji na terenu! Saša Zdjelar, fudbaler Partizana, rekao je da mu se čini da je ekipa ispustila pobedu protiv Crvene zvezde u 159. derbiju.  Saša Zdjelar posle 159. "večitog derbija" pričao o žestokim duelima koje je vodio sa Markom Marinom. Žali zbog ispuštene prednosti. . .

Fudbal 03.03.2019 | 13:30
Zdjelar: I protiv brata želim pobjedu!
"Čestitao bih Crvenoj zvezdi i svim navijačima. Bilo je sve korektno, nije bilo nereda i voleo bih da se to tako nastavi", rekao je Zdjelar.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez pobednika 1:1, u 24. kolu Superlige Srbije.

Kada je reč o tenziji na terenu, Zdjelar je rekao:

"Mislim da je to normalno, derbi je. Veliki je naboj, na kraju je sve ispalo fer".

Zdjelar je imao oštar okršaj s Marinom u prvom poluvremenu.

"Prijatelji smo pre svega, a to što je na terenu, ostaje na terenu. Ni otac, ni majka mi nisu prijatelji na terenu. Da imam rođenog vrata, verujte mi da bih sve uradio da ga pobedim", rekao je on.

Saša Zdjelar i Marko Marin prijatelji su iz perioda kada su obojica nosili dres atinskog Olimpijakosa. Ali, u međuvremenu je prvo Zdjelar stigao u Partizan, a Marin u Zvezdu.

Samim tim, dobili smo zanimljive okršaja u "večitim derbijima". Drugi put zaredom mogli smo da vidimo da se prijatelji nisu štedeli na terenu. Štaviše.

"Sve je to ostalo na terenu, pozdravili smo se prijateljski", rekao je Zdjelar posle utakmice.

Na konstataciju novinara da dueli nisu delovali prijateljski, fudbaler Partizana dao je zanimljiv odgovor: "Pa i otac i majka kada se svađaju ne deluje prijateljski. I protiv rođenog brata na terenu bih sve učinio da pobedim".

Sve u svemu, bio je to još jedan derbi prepun čarki tokom 90 minuta žestoke borbe.

"Derbi je, sve je to normalno, uvek ima naboja. Bitno je da nije bilo incidenata. Čestitao bih ekipi Zvezde i svim navijačima jer nije bilo incidenata", naglasio je Saša Zdjelar i podvukao:

"Mislim da smo ispustili pobedu jer smo imali povoljan rezultat, ali primili smo taj neverovatan gol".

Nemanja R. Miletić bio je jedan od najboljih u timu Partizana.

"I mogu i ne mogu da budem zadovoljan. Pokazali smo karakter, u prvom poluvremenu bili smo mnogo bolji. Pokazali smo da bodovna razlika nije realna i mislim da smo zaslužili više", rekao je stameni desni bek.

Osvrnuo se i na suđenje u 159. derbiju.

"Ne volim da komentarišem suđenje, ne mogu da kažem da je sudija hteo, ali kao da jeste, da budemo zadovoljni i mi i oni. Trebalo bi da fudbal bude u prvom planu, a ne čarke i tuče".

Njegov imenjak i prezimenjak pored leve aut linije, Nemanja G. Miletić smatra da je Partizan bio bolji veći deo utakmice.

"Bili smo bolji rival veći deo meča, primili smo gol iz jednog šuta. Žao mi je mnogo ekipe, pokazali smo da možemo da se nosimo sa Zvezdom".

I on je imao oštar duel na ivici incidenta sa Filipom Stojkovićem.

"Video je da neću stići loptu, ali me je gurnuo rukama na ogradu. Rukovali smo se posle svega...", podvukao je defanzivac Partizana.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar