Михајловић пред меч број 250...

Надам се да ћу бити тренер још 15 година! Болоња гостује Удинезеу.

Фудбал 03.03.2019 | 08:15
Михајловић пред меч број 250...
Синиша Михајловић води Болоњу, тим који је у грчевитој борби за опстанак. Сваки бод је битан, али није било реално да овај тим заслужи неке против Роме и Јувентуса, ипак су то два веома јака противника. Удинезе, данас од 15 часова, је много лакши противник за играње.

Овај викенд ће бити посебан за Михајловића зато што ће у Удинама забележити 250. меч у Серији А у тренерској каријери.

"Било би и више да нисам радио у репрезентацији Србије две године и да нисам имао тако много суспензија. Срећан сам са каријером. Надам се да ћу бити тренер још 15 година", рекао је Михајловић који има 50 година. То значи да планира да ради као тренер барем до 65. године.

Михајловић је поставио циљ пред себе и своје пулене.

"Играли смо са врхунским тимовима у последње две утакмице. Нажалост, не можемо себи да приуштимо да испустимо јопш бодова. Мој циљ је да напустимо зону испадања пре паузе због репрезентација. Удинезе је јак тим са добрим играчима који могу да нам направе проблеме. Све зависи од нас, морамо да имамо прави приступ". 

Ерик Пулгар је суспендован, док су Матија Дестро и Федерико Матијело повређени.

"Видећемо да ли ће Никола Сансоне играти или не, али он је потпуно спреман. Нећу мењати систем само зато што један играч недостаје".

Болоња тренутно има 18 бодова, четири мање и утакмицу мање од Емполија који је у сигурној зони. Удинезе је такође на 22 освојена бода тако да би сутрашњи меч могао да буде врло битан за коначни расплет у борби за опстанак.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар