Mihajlović pred meč broj 250...

Nadam se da ću biti trener još 15 godina! Bolonja gostuje Udinezeu.

Fudbal 03.03.2019 | 08:15
Mihajlović pred meč broj 250...
Siniša Mihajlović vodi Bolonju, tim koji je u grčevitoj borbi za opstanak. Svaki bod je bitan, ali nije bilo realno da ovaj tim zasluži neke protiv Rome i Juventusa, ipak su to dva veoma jaka protivnika. Udineze, danas od 15 časova, je mnogo lakši protivnik za igranje.

Ovaj vikend će biti poseban za Mihajlovića zato što će u Udinama zabeležiti 250. meč u Seriji A u trenerskoj karijeri.

"Bilo bi i više da nisam radio u reprezentaciji Srbije dve godine i da nisam imao tako mnogo suspenzija. Srećan sam sa karijerom. Nadam se da ću biti trener još 15 godina", rekao je Mihajlović koji ima 50 godina. To znači da planira da radi kao trener barem do 65. godine.

Mihajlović je postavio cilj pred sebe i svoje pulene.

"Igrali smo sa vrhunskim timovima u poslednje dve utakmice. Nažalost, ne možemo sebi da priuštimo da ispustimo jopš bodova. Moj cilj je da napustimo zonu ispadanja pre pauze zbog reprezentacija. Udineze je jak tim sa dobrim igračima koji mogu da nam naprave probleme. Sve zavisi od nas, moramo da imamo pravi pristup". 

Erik Pulgar je suspendovan, dok su Matija Destro i Federiko Matijelo povređeni.

"Videćemo da li će Nikola Sansone igrati ili ne, ali on je potpuno spreman. Neću menjati sistem samo zato što jedan igrač nedostaje".

Bolonja trenutno ima 18 bodova, četiri manje i utakmicu manje od Empolija koji je u sigurnoj zoni. Udineze je takođe na 22 osvojena boda tako da bi sutrašnji meč mogao da bude vrlo bitan za konačni rasplet u borbi za opstanak.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar