ПЛ БиХ: Радник без петорице напада "племиће"!

Гостовање актуелном шампиону Зрињском, изабраници Младена Жижовића дочекују поприлично ослабљени.

Фудбал 02.03.2019 | 21:15
ПЛ БиХ: Радник без петорице напада "племиће"!
Први чувар мреже Младен Лучић и талентовани Никола Попара због жутих картона прескочиће гостовање Радника актуелном шампиону Зрињском у недјељу.

Ако се томе додају повријеђени Исмар Хаирлаховић и Ненад Срећковић, те још увијек недовољно опорављени Срђан Бечелић, јасно је да ће чета Младена Жижовића у Херцеговини бити знатно ослабљена. Ипак, добра вијест је свакако повратак Демира Пеце и Недима Мекића.

Ипак, Бијељинци у добром расположењу дочекују овај сусрет, док Мостарци, осим првенствених дуела, морају мислити и на куп мечеве, тако да Семберци управо у том згуснутом распореду ривала виде своје шансе.

"Покушаћемо у Мостару да дођемо до позитивног резултата на другачији начин од оног против Жељезничара. Зрињски има одређених кадровских проблема, баш као и ми. Али, треба знати да су они наш најбољи клуб, троструки узастопни шампион, знамо све њихове квалитете, али покушаћемо да искористимо слабости које сигурно имају и у Бијељину се вратимо непоражени", истакао је Жижовић пред пут у Мостар.

Бијељинским "плавим" три бода из прошлог меча против Жељезничара сигурно су много значили на пољу самопоуздања, тако да ово тешко гостовање дочекују без императива.

"Добили смо доста на самопоуздању и сигурно ће нам добро доћи, како ова, тако и сљедећа седмица, како бисмо у миру дочекали наш семберски дерби", додао је.

Радник је тренутно седмопласирани тим првенства, а како најављују, жеља је да се до краја сезоне што више приближе водећим позицијама.

"Иако ове сезоне нема Лиге за првака и Лиге за опстанак, покушаћемо да се што више приближимо екипама из горњег дијела табеле. Спортски се надати да у некој 'лудој' математици можемо доћи до пете или шесте позиције", поручио је Жижовић.

Дуел на стадиону "Под Бијелим бријегом" у Мостару почиње у 15 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар