PL BiH: Radnik bez petorice napada "plemiće"!

Gostovanje aktuelnom šampionu Zrinjskom, izabranici Mladena Žižovića dočekuju poprilično oslabljeni.

Fudbal 02.03.2019 | 21:15
PL BiH: Radnik bez petorice napada "plemiće"!
Prvi čuvar mreže Mladen Lučić i talentovani Nikola Popara zbog žutih kartona preskočiće gostovanje Radnika aktuelnom šampionu Zrinjskom u nedjelju.

Ako se tome dodaju povrijeđeni Ismar Hairlahović i Nenad Srećković, te još uvijek nedovoljno oporavljeni Srđan Bečelić, jasno je da će četa Mladena Žižovića u Hercegovini biti znatno oslabljena. Ipak, dobra vijest je svakako povratak Demira Pece i Nedima Mekića.

Ipak, Bijeljinci u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj susret, dok Mostarci, osim prvenstvenih duela, moraju misliti i na kup mečeve, tako da Semberci upravo u tom zgusnutom rasporedu rivala vide svoje šanse.

"Pokušaćemo u Mostaru da dođemo do pozitivnog rezultata na drugačiji način od onog protiv Željezničara. Zrinjski ima određenih kadrovskih problema, baš kao i mi. Ali, treba znati da su oni naš najbolji klub, trostruki uzastopni šampion, znamo sve njihove kvalitete, ali pokušaćemo da iskoristimo slabosti koje sigurno imaju i u Bijeljinu se vratimo neporaženi", istakao je Žižović pred put u Mostar.

Bijeljinskim "plavim" tri boda iz prošlog meča protiv Željezničara sigurno su mnogo značili na polju samopouzdanja, tako da ovo teško gostovanje dočekuju bez imperativa.

"Dobili smo dosta na samopouzdanju i sigurno će nam dobro doći, kako ova, tako i sljedeća sedmica, kako bismo u miru dočekali naš semberski derbi", dodao je.

Radnik je trenutno sedmoplasirani tim prvenstva, a kako najavljuju, želja je da se do kraja sezone što više približe vodećim pozicijama.

"Iako ove sezone nema Lige za prvaka i Lige za opstanak, pokušaćemo da se što više približimo ekipama iz gornjeg dijela tabele. Sportski se nadati da u nekoj 'ludoj' matematici možemo doći do pete ili šeste pozicije", poručio je Žižović.

Duel na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru počinje u 15 časova.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar