Кро Кап имао мождани удар и завршио каријеру!

Мирко Филиповић, хрватски ММА борац и шампион, открио је да је имао мождани удар и због тога завршио каријеру.

Остали спортови 03.03.2019 | 08:45
Кро Кап имао мождани удар и завршио каријеру!
Популарни Кро Кап је открио за Нова ТВ да је пре само недељу дана доживео несрећу, пао у несвест и доживео мождани удар.

Хрватски борац је објаснио како му се десила поменута несрећа.

"Имам проблеме са вратом, хвата ме несвестица чим се окренем. Ишао сам на магнет, колор доплер, све је било ОК. Болови су ми сметали, мислио сам да тако мора бити. И онда сам заротирао врат десет пута у једну па другу страну, и пао у несвијест. Цела болница то зна, имао сам мождани удар", рекао је Филиповић. 

Мирко је остварио много великих победа и чак 38 пута из октагона изашао као победник. 

"Не смем примити ни блажи ударац, три месеца ни лакши тренинг, само шетње. Било који облик склекова, вожње бициклом, повећава притисак и може изазвати ново крварење. А нови мождани могао би да буде смртоносан. У бољем случају. У горем могао бих био одузет у рукама и ногама, да нисам свестан околине...", казао је 44-годишњи Филиповић. 

Ипак, на жалост свих љубитеља овог спорта, Кро Кап је завршио каријеру. 

"Сада следи одлазак у пензију! Надам се да се нећу расплакати. Пао сам у несвест, имао сам мождани удар и дословце сам морао да се борим за живот! Више не смем ниједан ударац да добијем у главу и сигурно је да више никада нећу ући у ринг", додао је Мирко.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар