Ништа од сарадње Јокановић – Јовановић!

Српски тренер одбио понуду Бордоа! После Стоука и Нотингем Фореста, Славиша Јокановић рекао "не" и Французима!

Фудбал 02.03.2019 | 09:45
Ништа од сарадње Јокановић – Јовановић!
Остаје Славиша Јокановић на продуженом годишњем одмору. Понуде се ређају, али српски тренер и даље нема намеру да се хвата новог посла, јер не жели да поново буде „ватрогасац“.

Последња понуда која је стигла на Јокановићев сто била је из Бордоа. Жирондинци тражег новог тренера откако су се растали са Рикардом Рајмундом. Избор је пао на некадашњег шефа струке Фулама, имали су две стране и састанак, тврди Дељли Мејл, али је Славишин коначан одговор – не.

Надао се Вукашин Јовановић, дефанзивац Бордоа, да би могао да добије Србина за тренера, са којим би могао да оствари сарадњу као што је Александар Митровић у Фуламу, међутим, овог пута му се та жеља неће остварити.

Попут Бордоа, једнако су прошли и Стоук и Нотингем Форест, који су током сезоне покушавали да наговоре Јокановића да се после Вотфорда и Фулама још једном врати у Чемпионшип. Амбиције српског тренера сада су, после две успешне промоције у Премијер лигу, изнад тога.

План Славише Јокановића је да се одмара до лета, а да онда преузме нови тим, са којим би могао да ради од првог дана припрема и да га обликује од старта онако како он жели. А, нада се да ће таква понуда стићи из Енглеске, из Премијер лиге.

Што се тиче Бордоа, нови пик за тренера је бивши стратег Лестера и Свонсија Пауло Соуза.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар