Ništa od saradnje Jokanović – Jovanović!

Srpski trener odbio ponudu Bordoa! Posle Stouka i Notingem Foresta, Slaviša Jokanović rekao "ne" i Francuzima!

Fudbal 02.03.2019 | 09:45
Ništa od saradnje Jokanović – Jovanović!
Ostaje Slaviša Jokanović na produženom godišnjem odmoru. Ponude se ređaju, ali srpski trener i dalje nema nameru da se hvata novog posla, jer ne želi da ponovo bude „vatrogasac“.

Poslednja ponuda koja je stigla na Jokanovićev sto bila je iz Bordoa. Žirondinci tražeg novog trenera otkako su se rastali sa Rikardom Rajmundom. Izbor je pao na nekadašnjeg šefa struke Fulama, imali su dve strane i sastanak, tvrdi Deljli Mejl, ali je Slavišin konačan odgovor – ne.

Nadao se Vukašin Jovanović, defanzivac Bordoa, da bi mogao da dobije Srbina za trenera, sa kojim bi mogao da ostvari saradnju kao što je Aleksandar Mitrović u Fulamu, međutim, ovog puta mu se ta želja neće ostvariti.

Poput Bordoa, jednako su prošli i Stouk i Notingem Forest, koji su tokom sezone pokušavali da nagovore Jokanovića da se posle Votforda i Fulama još jednom vrati u Čempionšip. Ambicije srpskog trenera sada su, posle dve uspešne promocije u Premijer ligu, iznad toga.

Plan Slaviše Jokanovića je da se odmara do leta, a da onda preuzme novi tim, sa kojim bi mogao da radi od prvog dana priprema i da ga oblikuje od starta onako kako on želi. A, nada se da će takva ponuda stići iz Engleske, iz Premijer lige.

Što se tiče Bordoa, novi pik za trenera je bivši strateg Lestera i Svonsija Paulo Souza.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar