Видео: Допинговање уживо!

Током рације на СП у нордијским дисциплинама један од такмичара ухваћен на делу!

Остали спортови 04.03.2019 | 15:30
Видео: Допинговање уживо!
Рација током Светског првенства у нордијским дисциплинама није превишђе шокирала јавност, пошто је познато да у тим спортовима заправо нема успеха без помоћи фармацеута и лекара.

Изненађење је било то што међу ухваћенима на делу нема нити једног руског такмичара, већ чак два домаћа, то јест Аустријска. Међу њима је и санкаш Макс Хауке којег су истражни органи ухватили буквално на делу, Са све иглом у вени пошто је очигледно у току био процес тзв. крвног допинга. Видно нервозни младић тврдио је да је сам у стану, да би нешто касније "пали" и лекари који су га "третирали". Тужна и шокантна сцена са младим спортистом.

Питање је само ко је заправо овде крив. Момак је млад, неискусан и сигурно када је почињао овиме да се бави није ни сањао да ће бити приморан на допинг. А ко јесте?! Понижење је велико и комплетно и он слободно може да заборави на каријеру. Допинг се спортом проширио као куга и заиста га је тешко савладати, практично немогуће јер се успех плаћа златом. Излаза за сада дефинитивно нема и све се чини да ће се завршити општом амнестијом.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар