Video: Dopingovanje uživo!

Tokom racije na SP u nordijskim disciplinama jedan od takmičara uhvaćen na delu!

Ostali sportovi 04.03.2019 | 15:30
Video: Dopingovanje uživo!
Racija tokom Svetskog prvenstva u nordijskim disciplinama nije previšđe šokirala javnost, pošto je poznato da u tim sportovima zapravo nema uspeha bez pomoći farmaceuta i lekara.

Iznenađenje je bilo to što među uhvaćenima na delu nema niti jednog ruskog takmičara, već čak dva domaća, to jest Austrijska. Među njima je i sankaš Maks Hauke kojeg su istražni organi uhvatili bukvalno na delu, Sa sve iglom u veni pošto je očigledno u toku bio proces tzv. krvnog dopinga. Vidno nervozni mladić tvrdio je da je sam u stanu, da bi nešto kasnije "pali" i lekari koji su ga "tretirali". Tužna i šokantna scena sa mladim sportistom.

Pitanje je samo ko je zapravo ovde kriv. Momak je mlad, neiskusan i sigurno kada je počinjao ovime da se bavi nije ni sanjao da će biti primoran na doping. A ko jeste?! Poniženje je veliko i kompletno i on slobodno može da zaboravi na karijeru. Doping se sportom proširio kao kuga i zaista ga je teško savladati, praktično nemoguće jer se uspeh plaća zlatom. Izlaza za sada definitivno nema i sve se čini da će se završiti opštom amnestijom.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar