Михајловић пресудио: Икарди и Интер су једнако криви!

Српски тренер верује да би сукоб лако могао да се реши када би оне стране мало попустиле.

Фудбал 04.03.2019 | 13:00
Михајловић пресудио: Икарди и Интер су једнако криви!
Као што је за љубав потребно двоје, иста ствар важи и за свађу. Такав је резон Синише Михајловића, који је кривицу за сукоб између Интера и Маура Икардија поделио по пола.

Милански клуб данима тресе афера, жесток сукоб са капитеном Мауром Икардијем  и његовом супругом Вандом, а којим се наслађује остатак Италије и забавља цела Европа. Фудбалер Интера је чак, тим поводом, у четвртак поподне објавио отворено писмо навијачима.

Српски тренер Синиша Михајловић сматра да би тај сукоб могао да се реши када би две стране мало попустиле.

„Не знам баш најбоље шта се догодило. Икарди је био капитен и играч који је увек постизао голове. С друге стране, Интер воде искусни фудбалски људи, као што су Марота, Аусилио и тренер Спалети. Коначни циљ увек мора да буде за добробит Интера. Једино што могу да кажем је да је Икарди сјајан играч и да би код мене увек био у тиму“, рекао је Михајловић.

Некадашњи фудбалер Интера сматра да овакав статус кво не може још дуго да траје.

„Најбоље би било када би обе стране направиле по један корак уназад и онда пробале да среде ситуацију. За мене, кривица је увек по пола, као када се посвађају муж и жена. Због тога верујем да и ово може да се брзо реши. Интер има способне људе, који знају шта би требало да учине“, истакао је Синиша Михајловић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар