Mihajlović presudio: Ikardi i Inter su jednako krivi!

Srpski trener veruje da bi sukob lako mogao da se reši kada bi one strane malo popustile.

Fudbal 04.03.2019 | 13:00
Mihajlović presudio: Ikardi i Inter su jednako krivi!
Kao što je za ljubav potrebno dvoje, ista stvar važi i za svađu. Takav je rezon Siniše Mihajlovića, koji je krivicu za sukob između Intera i Maura Ikardija podelio po pola.

Milanski klub danima trese afera, žestok sukob sa kapitenom Maurom Ikardijem  i njegovom suprugom Vandom, a kojim se naslađuje ostatak Italije i zabavlja cela Evropa. Fudbaler Intera je čak, tim povodom, u četvrtak popodne objavio otvoreno pismo navijačima.

Srpski trener Siniša Mihajlović smatra da bi taj sukob mogao da se reši kada bi dve strane malo popustile.

„Ne znam baš najbolje šta se dogodilo. Ikardi je bio kapiten i igrač koji je uvek postizao golove. S druge strane, Inter vode iskusni fudbalski ljudi, kao što su Marota, Ausilio i trener Spaleti. Konačni cilj uvek mora da bude za dobrobit Intera. Jedino što mogu da kažem je da je Ikardi sjajan igrač i da bi kod mene uvek bio u timu“, rekao je Mihajlović.

Nekadašnji fudbaler Intera smatra da ovakav status kvo ne može još dugo da traje.

„Najbolje bi bilo kada bi obe strane napravile po jedan korak unazad i onda probale da srede situaciju. Za mene, krivica je uvek po pola, kao kada se posvađaju muž i žena. Zbog toga verujem da i ovo može da se brzo reši. Inter ima sposobne ljude, koji znaju šta bi trebalo da učine“, istakao je Siniša Mihajlović.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar