Туча миграната са полицијом

У Мостару је јуче дошло до сукоба миграната и полиције, усљед чега је више миграната повријеђено, а један је хоситализован, потврдио је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова /МУП/ Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић.

Босна и Херцеговина 01.03.2019 | 07:50
Туча миграната са полицијом
"Јуче Око 16.00 часова непознати грађанин је Полицијској управи Мостар пријавио да на Тргу Ивана Крндеља код Аутобуске станице, група миграната продаје мобилне телефоне, за које се сумња да су украдени", саопштено је из МУП-а.

На тој локацији, како се наводи, полиција је уочила групу миграната, а код једног од њих је пронађен мобител за који се сумња да је украден.

Приликом предузимања оперативних радњи полицијских службеника, мигранти су пружили физички отпор полицајцима, односно дошло је до туче.

"Уз употребу средстава принуде, мигранти су савладани и лишени слободе, те су приведени у службене просторије Полицијске управе Мостар на криминалистичку обраду. Један од осумњичених миграната је пребачен на хоспитализацију у Свеучилишну клиничку у Мостар, због, по констатацији дежурног љекара, нарушеног здравственог стања од ранијег", навели су из полиције.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

01.03.2019 07:01

Само ви тако, ал када добију оружје, неће ићи лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

01.03.2019 08:11

Подрска имигрантима.Неце то ици као сто у Бањалуци туцете бабе .Ако људи продају мобителе мозда продају да презиве а да ли су украдени требају докази.

Name

Министар

01.03.2019 07:48

Зна ли се ко је побједио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

01.03.2019 09:19

Милиони покрадени и нико не одговара, богате се бахати и безобразни и никоме не одговарају нити их ко хапси него кажу у приватност се не дира, а да ли је тај телефон његова приватност или је украден то треба да се истражи а пошто истраге трају мјесецима и годинама онда је најлакше убити, пребити и заташкати све, мало се распитајте како се то ради у рсу

ОДГОВОРИТЕ