Tuča migranata sa policijom

U Mostaru je juče došlo do sukoba migranata i policije, usljed čega je više migranata povrijeđeno, a jedan je hositalizovan, potvrdio je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Hercegovačko-neretvanskog kantona LJudevit Marić.

Bosna i Hercegovina 01.03.2019 | 07:50
Tuča migranata sa policijom
"Juče Oko 16.00 časova nepoznati građanin je Policijskoj upravi Mostar prijavio da na Trgu Ivana Krndelja kod Autobuske stanice, grupa migranata prodaje mobilne telefone, za koje se sumnja da su ukradeni", saopšteno je iz MUP-a.

Na toj lokaciji, kako se navodi, policija je uočila grupu migranata, a kod jednog od njih je pronađen mobitel za koji se sumnja da je ukraden.

Prilikom preduzimanja operativnih radnji policijskih službenika, migranti su pružili fizički otpor policajcima, odnosno došlo je do tuče.

"Uz upotrebu sredstava prinude, migranti su savladani i lišeni slobode, te su privedeni u službene prostorije Policijske uprave Mostar na kriminalističku obradu. Jedan od osumnjičenih migranata je prebačen na hospitalizaciju u Sveučilišnu kliničku u Mostar, zbog, po konstataciji dežurnog ljekara, narušenog zdravstvenog stanja od ranijeg", naveli su iz policije.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

01.03.2019 08:01

Samo vi tako, al kada dobiju oružje, neće ići lako.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

01.03.2019 09:11

Podrska imigrantima.Nece to ici kao sto u Banjaluci tucete babe .Ako ljudi prodaju mobitele mozda prodaju da prezive a da li su ukradeni trebaju dokazi.

Name

Ministar

01.03.2019 08:48

Zna li se ko je pobjedio?

ODGOVORITE
Name

XL

01.03.2019 10:19

Milioni pokradeni i niko ne odgovara, bogate se bahati i bezobrazni i nikome ne odgovaraju niti ih ko hapsi nego kažu u privatnost se ne dira, a da li je taj telefon njegova privatnost ili je ukraden to treba da se istraži a pošto istrage traju mjesecima i godinama onda je najlakše ubiti, prebiti i zataškati sve, malo se raspitajte kako se to radi u rsu

ODGOVORITE