Нејмар се одао зашто је отишао у Бразил!

И сада у Паризу чупају косу од муке! Прва звезда ПСЖ-а одбија да се врати у Француску због карневала!

Фудбал 01.03.2019 | 19:45
Нејмар се одао зашто је отишао у Бразил!
Уплакани Нејмар је тражио да после прелома стопала оде у Бразил да се лечи. ПСЖ је прихватио и изгледа да ће се због тога покајати.

Парижани су, по свему судећи, касно схватили у чему је квака, јер сада Нејмар одбија да се врати, пошто у Рију почиње – карневал!

А, додатни проблем направио је ас ПСЖ-а, јер је на друштвеним мрежама објавио информацију да је закупио целу ложу поред Самбадрома.

Спектакуларни карневал у Рију почиње 1. марта и трајаће до 9. марта. Нејмар је 21. фебруара отпутовао из Париза за Бразил и тада се договорио са челницима клуба да остане у домовини 10 дана. Што би требало да значи да ће се 1. марта појавити у Француској. А, он баш и нема ту намеру...

Притиска Нејмара и тренер Томас Тухел, који инсистира на томе да Бразилац буде у свлачионици екипе 6. марта, када ПСЖ игра реванш осмине финала Лиге шампиона против Манчестер јунајтеда, без обзира што лаконоги фудбалер не може да игра и што Свеци имају предност 2:0 са Олд Трафорда.

Што је још луђе, Нејмарова сестра Рафаела слави рођендан 11. марта. Ту прославу он углавном није пропуштао минулих година...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар