Nejmar se odao zašto je otišao u Brazil!

I sada u Parizu čupaju kosu od muke! Prva zvezda PSŽ-a odbija da se vrati u Francusku zbog karnevala!

Fudbal 01.03.2019 | 19:45
Nejmar se odao zašto je otišao u Brazil!
Uplakani Nejmar je tražio da posle preloma stopala ode u Brazil da se leči. PSŽ je prihvatio i izgleda da će se zbog toga pokajati.

Parižani su, po svemu sudeći, kasno shvatili u čemu je kvaka, jer sada Nejmar odbija da se vrati, pošto u Riju počinje – karneval!

A, dodatni problem napravio je as PSŽ-a, jer je na društvenim mrežama objavio informaciju da je zakupio celu ložu pored Sambadroma.

Spektakularni karneval u Riju počinje 1. marta i trajaće do 9. marta. Nejmar je 21. februara otputovao iz Pariza za Brazil i tada se dogovorio sa čelnicima kluba da ostane u domovini 10 dana. Što bi trebalo da znači da će se 1. marta pojaviti u Francuskoj. A, on baš i nema tu nameru...

Pritiska Nejmara i trener Tomas Tuhel, koji insistira na tome da Brazilac bude u svlačionici ekipe 6. marta, kada PSŽ igra revanš osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda, bez obzira što lakonogi fudbaler ne može da igra i što Sveci imaju prednost 2:0 sa Old Traforda.

Što je još luđe, Nejmarova sestra Rafaela slavi rođendan 11. marta. Tu proslavu on uglavnom nije propuštao minulih godina...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar