Партизану 12 карата за меч са Звездом!

Не могу Гробари! КК Црвена звезда даје "вечитом ривалу" 12 карата за меч у АБА лиги у недељу. "Интересовање навијача Звезде је огромно", наводе црвено-бели. Навијачима Партизана неће бити дозвољен улазак у халу Пионир.

Кошарка 01.03.2019 | 12:15
Партизану 12 карата за меч са Звездом!
Пред утакмицу са Партизаном у 20. колу АБА лиге у недељу, 3. марта (почетак утакмице у 18 часова, ТВ пренос Арена спорт), Црвена звезда је бјавила саопштење у којем наводи да улазнице неће бити пуштене у слободну продају и да ће службена лица КК Партизан НИС добиће 12 карата на бази реципроцитета.

У саопштењу Звезде се наводи да је интересовање навијача црвено-белих за овај меч "високог ризика" велико, као и да је одлука о давању 12 карата за представнике КК Партизан у складу са праксом, јер је КК Црвена звезда мтс добио 12 карата за меч који је одигран у новембру 2018. године када је домаћин био Партизан.

"КК Црвена звезда мтс такође, након састанка који је одржан у четвртак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Партизан који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану- неће бити дозвољен улазак у дворану. Због тога, сектори трибина који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће попуњени навијачима Црвене звезде јер је интересовање за ову утакмицу велико", истиче се у саопштењу.

Звезда је позвала своје навијаче да "у недељу испуне дворану до последњег места" и да "помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би потврдила прво место пред плеј-оф регионалног такмичења, и ухватила добар ритам пред старт доигравања у овом такмичењу".

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда је апеловала на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима. 

Звезда је подсетила да је у складу са изменама Закона о спречавању насиља, сваки власник дневне карте обавезан да покаже на увид ЈМБГ или податке из личне карте. 

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018. године куповином своје сезонске карте, додаје се у саопштењу.  

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар