Partizanu 12 karata za meč sa Zvezdom!

Ne mogu Grobari! KK Crvena zvezda daje "večitom rivalu" 12 karata za meč u ABA ligi u nedelju. "Interesovanje navijača Zvezde je ogromno", navode crveno-beli. Navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulazak u halu Pionir.

Košarka 01.03.2019 | 12:15
Partizanu 12 karata za meč sa Zvezdom!
Pred utakmicu sa Partizanom u 20. kolu ABA lige u nedelju, 3. marta (početak utakmice u 18 časova, TV prenos Arena sport), Crvena zvezda je bjavila saopštenje u kojem navodi da ulaznice neće biti puštene u slobodnu prodaju i da će službena lica KK Partizan NIS dobiće 12 karata na bazi reciprociteta.

U saopštenju Zvezde se navodi da je interesovanje navijača crveno-belih za ovaj meč "visokog rizika" veliko, kao i da je odluka o davanju 12 karata za predstavnike KK Partizan u skladu sa praksom, jer je KK Crvena zvezda mts dobio 12 karata za meč koji je odigran u novembru 2018. godine kada je domaćin bio Partizan.

"KK Crvena zvezda mts takođe, nakon sastanka koji je održan u četvrtak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Partizan koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu- neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje za ovu utakmicu veliko", ističe se u saopštenju.

Zvezda je pozvala svoje navijače da "u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta" i da "pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi potvrdila prvo mesto pred plej-of regionalnog takmičenja, i uhvatila dobar ritam pred start doigravanja u ovom takmičenju".

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda je apelovala na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. 

Zvezda je podsetila da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja, svaki vlasnik dnevne karte obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte. 

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte, dodaje se u saopštenju.  

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar