"Министар одбране Црне Горе", ипак, не иде у Јувентус!

Све је било договорено, али "Стара" дама је одједном окренула леђа штоперу Атлетико Мадрида, Стефану Савићу, јер је наводно капарисала Матајса Де Лихта за јун.

Фудбал 04.03.2019 | 08:15
"Министар одбране Црне Горе", ипак, не иде у Јувентус!
Стефан Савић је у јануару има све договорено са Јувентусом, требао је да се пресели у Торино, подигне црно-бели шал и стави аутограм на четворогодишњи уговор, али трансфер се није десио.

А све је било практично готово, јављају медији из Италије!

Наводно, "Стара дама" је имала договор са Атлетико Мадридом око обештећења, чак је договорила и годишњу плату са 28-годишњим Мојковчанином, али је посао одједном пропао.

Опет наводно, Јувентус је "окренуо леђа" Мадриђанима и "црногорском министру одбране", како Савића називају у медијима у Црној Гори, јер је шампион са Апенинског полуострва у међувремену постигао начелан договор са дефанзивцем Ајакса, Матајсом Де Лихтом, за трансфер на лето.

Холанђанин је млађи, а већ топ класа и биће велики залог за будућност. Једино што би могао на крају и Јувентус да остане кратких рукава, јер се за Де Лихта интересују и Барселона и ПСЖ.

Савићу остаје да са својим Атлетиком у Торину заврши посао започет у Мадриду, када је у првом мечу осмине финала Лиге шампиона било 2:0 за "јорганџије".

Реванш утакмица Јувентус - Атлетико Мадрид биће одигран 12. марта у 21 час.

Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар