"Ministar odbrane Crne Gore", ipak, ne ide u Juventus!

Sve je bilo dogovoreno, ali "Stara" dama je odjednom okrenula leđa štoperu Atletiko Madrida, Stefanu Saviću, jer je navodno kaparisala Matajsa De Lihta za jun.

Fudbal 04.03.2019 | 08:15
"Ministar odbrane Crne Gore", ipak, ne ide u Juventus!
Stefan Savić je u januaru ima sve dogovoreno sa Juventusom, trebao je da se preseli u Torino, podigne crno-beli šal i stavi autogram na četvorogodišnji ugovor, ali transfer se nije desio.

A sve je bilo praktično gotovo, javljaju mediji iz Italije!

Navodno, "Stara dama" je imala dogovor sa Atletiko Madridom oko obeštećenja, čak je dogovorila i godišnju platu sa 28-godišnjim Mojkovčaninom, ali je posao odjednom propao.

Opet navodno, Juventus je "okrenuo leđa" Madriđanima i "crnogorskom ministru odbrane", kako Savića nazivaju u medijima u Crnoj Gori, jer je šampion sa Apeninskog poluostrva u međuvremenu postigao načelan dogovor sa defanzivcem Ajaksa, Matajsom De Lihtom, za transfer na leto.

Holanđanin je mlađi, a već top klasa i biće veliki zalog za budućnost. Jedino što bi mogao na kraju i Juventus da ostane kratkih rukava, jer se za De Lihta interesuju i Barselona i PSŽ.

Saviću ostaje da sa svojim Atletikom u Torinu završi posao započet u Madridu, kada je u prvom meču osmine finala Lige šampiona bilo 2:0 za "jorgandžije".

Revanš utakmica Juventus - Atletiko Madrid biće odigran 12. marta u 21 čas.

Izvor: mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar