Пауновић довео Ника Гаитана у Чикаго!

Аргентински фудбалер, Николас Гаитан, напустио је кинески Далијан Јифанг и појачао Чикаго Фајер, који са клупе води српски тренер, Вељко Пауновић.  С неба, па у ребра. . . !

Фудбал 01.03.2019 | 08:15
Пауновић довео Ника Гаитана у Чикаго!
Далијан је био принуђен да пусти Гаитана после доласка Марека Хамшика из Наполија због броја странаца, па је ситуацију искористо Чикаго са Пауновићем.

Гаитан се у Кини задржао само годину дана, од преласка из мадридског Атлетика, а раније је са успехом играо за Бенфику и Боку Јуниорс.

У новом клубу сачекаће га Бастијан Швајнштајгер и српски тандем Александар Катаи - Немања Николић.

С неба па у ребра. Тако је Вељко Пауновић добио појачање за нову сезону. И то ни мање ни више до добро познато име - Нико Гаитан! 

Аргентински фудбалер који је славу стекао носећи дрес Бенфике, а велики трансфер направио преласком у редове Атлетико Мадрида (25.000.000 евра), напустио је кинески Далијан Инфан и ускоро ће званично постати играч Чикаго Фајера. После само годину дана у Кини, искусни везиста раскинуо је сарадњу са тамошњим прволигашем који је морао да ослободи простор за нове странце - Марека Хамшика и Емануела Боатенга.   

Гаитан, додуше, није ни оправдао очекивања, пошто је на 30 утакмица за Далијан постигао само два гола. Кинески клуб званично је саопштио да је сарадња завршена, претпоставка је - споразумно, тако да Чикаго неће морати да плати обештећење. 

Уз Бастијана Швајнштајгера Аргентинац Гаитан биће највећа звезда Фајера наредне сезоне. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар