Исјечене гуме на 70 аутомобила

Бизаран инцидент догодио се у току протекле ноћи у Инђији када је, још увек непозната особа, исјекла гуме на више од 70 аутомобила! Вандала су примијетили грађани, а он је брзо побјегао са лица мјеста и скочио у канал у Милетићевој улици, сазнаје "Блиц".

 

Србија 28.02.2019 | 13:12
Исјечене гуме на 70 аутомобила
Грађани Инђије који су јутрос кренули на посао остали су у шоку када су уочили да су на њиховим паркираним возилима гуме исјечене!

 Јутрос је избио општи хаос, људи нису могли да иду на посао. Сви смо се шокирали када смо видјели шта нам је урађено са возилима - каже Бојан из Инђије, додајући да је, срећом, његов аутомобил синоћ био у сервису.

Он додаје да оштећени сумњају да су кривци припадници навијачких група из овог града, међутим за то немају никаквих доказа.



Како су житељи овог сремског градића јутрос установили, оштећено је око 70 аутомобила, а локални портал Ритам Инђије преноси да је вандал свој поход почео је из Железничке улице око један послије поноћи, а наставио га је кроз Тиршову (уз парк Краљице Марије) и Максима Горког.



Након тога, исјекао је гуме на више од 20 аутомобила у Блоку 63.



Потом је наставио ка Милетићевој улици, где су пробушене гуме јутрос дочекале неколико десетина становника ове улице.


 
Посљедњи пут је примијећен на паркингу код зграда у Милетићевој, а од грађана је побјегао скочивши у канал. Од тада му се изгубио сваки траг.

Полиција је одмах изашла на терен, а припадници полицијске управе у Инђији интензивно трагају за починиоцем овог вандалског дјела.

(Блиц)  

 
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тетак Мата

28.02.2019 12:30

Буши ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

28.02.2019 12:37

частиће га вулканизер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Терапија рудник

28.02.2019 20:36

Њега треба цастити пар мјесеци у рудник док не заради и надокнади стету људима. Па ником неце пасти на памет овако несто

Name

роцк

28.02.2019 21:35

Вулканизерска мафија 100%

ОДГОВОРИТЕ