Isječene gume na 70 automobila

Bizaran incident dogodio se u toku protekle noći u Inđiji kada je, još uvek nepoznata osoba, isjekla gume na više od 70 automobila! Vandala su primijetili građani, a on je brzo pobjegao sa lica mjesta i skočio u kanal u Miletićevoj ulici, saznaje "Blic".

 

Srbija 28.02.2019 | 13:12
Isječene gume na 70 automobila
Građani Inđije koji su jutros krenuli na posao ostali su u šoku kada su uočili da su na njihovim parkiranim vozilima gume isječene!

 Jutros je izbio opšti haos, ljudi nisu mogli da idu na posao. Svi smo se šokirali kada smo vidjeli šta nam je urađeno sa vozilima - kaže Bojan iz Inđije, dodajući da je, srećom, njegov automobil sinoć bio u servisu.

On dodaje da oštećeni sumnjaju da su krivci pripadnici navijačkih grupa iz ovog grada, međutim za to nemaju nikakvih dokaza.



Kako su žitelji ovog sremskog gradića jutros ustanovili, oštećeno je oko 70 automobila, a lokalni portal Ritam Inđije prenosi da je vandal svoj pohod počeo je iz Železničke ulice oko jedan poslije ponoći, a nastavio ga je kroz Tiršovu (uz park Kraljice Marije) i Maksima Gorkog.



Nakon toga, isjekao je gume na više od 20 automobila u Bloku 63.



Potom je nastavio ka Miletićevoj ulici, gde su probušene gume jutros dočekale nekoliko desetina stanovnika ove ulice.


 
Posljednji put je primijećen na parkingu kod zgrada u Miletićevoj, a od građana je pobjegao skočivši u kanal. Od tada mu se izgubio svaki trag.

Policija je odmah izašla na teren, a pripadnici policijske uprave u Inđiji intenzivno tragaju za počiniocem ovog vandalskog djela.

(Blic)  

 
 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tetak Mata

28.02.2019 12:30

Buši ha ha

ODGOVORITE
Name

someone

28.02.2019 12:37

častiće ga vulkanizer

ODGOVORITE
Name

Terapija rudnik

28.02.2019 20:36

Njega treba castiti par mjeseci u rudnik dok ne zaradi i nadoknadi stetu ljudima. Pa nikom nece pasti na pamet ovako nesto

Name

rock

28.02.2019 21:35

Vulkanizerska mafija 100%

ODGOVORITE