Суарез баш воли да малтретира Реал!

Уругвајац дошао до збира од 11 голова против Мадриђана!

Фудбал 28.02.2019 | 16:15
Суарез баш воли да малтретира Реал!
Никог Луис Суарез не воли толико да малтретира као Реал Мадрид. Као да је рођени Каталонац, а не рођен у далеком Уругвају и газио преко Холандије и Енглеске да би дошао до Барселоне.

Реванш полуфинала Купа Краља у среду увече: моћна Барса је са 3:0 згромила Мадриђане, а Суарез је два пута био стрелац. Свој сјајни голгетерски биланс против Краљевског клуба увећао је за још два поготка.

Од када је у лето 2014. године Луис Суарез обукао дрес каталонског гиганта, одиграо је 14 утакмица против највећег ривала – Реала. И на њима блистао: постигао је 11 голова и пет пута био асистент!

Дакле, просечно гледано, на сваком дуелу са Мадриђанима, Уругвајац је био или стрелац или је наместио гол. И радовао се једној победи више него што има пораза: шест пута је славио, пет пута туговао, три пута је било нерешено.

Постоји само један клуб који је трпео већи зулум Луиса Суареза. У питању је Норич, којем је на шест утакмица чак 12 пута затресао мрежу, док је играо за Ливерпул. Два пута је остварио хет-трик, а једном је чак четири пута на утакмици матирао Канаринце.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар