Suarez baš voli da maltretira Real!

Urugvajac došao do zbira od 11 golova protiv Madriđana!

Fudbal 28.02.2019 | 16:15
Suarez baš voli da maltretira Real!
Nikog Luis Suarez ne voli toliko da maltretira kao Real Madrid. Kao da je rođeni Katalonac, a ne rođen u dalekom Urugvaju i gazio preko Holandije i Engleske da bi došao do Barselone.

Revanš polufinala Kupa Kralja u sredu uveče: moćna Barsa je sa 3:0 zgromila Madriđane, a Suarez je dva puta bio strelac. Svoj sjajni golgeterski bilans protiv Kraljevskog kluba uvećao je za još dva pogotka.

Od kada je u leto 2014. godine Luis Suarez obukao dres katalonskog giganta, odigrao je 14 utakmica protiv najvećeg rivala – Reala. I na njima blistao: postigao je 11 golova i pet puta bio asistent!

Dakle, prosečno gledano, na svakom duelu sa Madriđanima, Urugvajac je bio ili strelac ili je namestio gol. I radovao se jednoj pobedi više nego što ima poraza: šest puta je slavio, pet puta tugovao, tri puta je bilo nerešeno.

Postoji samo jedan klub koji je trpeo veći zulum Luisa Suareza. U pitanju je Norič, kojem je na šest utakmica čak 12 puta zatresao mrežu, dok je igrao za Liverpul. Dva puta je ostvario het-trik, a jednom je čak četiri puta na utakmici matirao Kanarince.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar