Конституисање Дома народа БиХ

У Сарајеву ће данас бити одржана конститутивна сједница Дома народа Парламентарне скупштине БиХ, најављено је из парламента БиХ.

Босна и Херцеговина 28.02.2019 | 08:03
Конституисање Дома народа БиХ
Дневним редом сједнице предвиђено је давање свечане изјаве делегата, оснивање клубова народа, као и избор предсједавајућег, првог и другог замјеника предсједавајућег Дома народа.

У Дом народа парламента БиХ из Републике Српске изабрани су Душанка Мајкић, Никола Шпирић, Лазар Продановић, Средоје Новић и Младен Босић.

Из Федерације БиХ у Дом народа парламента БиХ из реда бошњачког народа изабрани су Асим Сарајлић, Амир Фазлић, Фахрудин Радончић, Денис Бећировић и Бакир Изетбеговић, док су из реда хрватског народа изабрани Златко Милетић, Драган Човић, Марина Пендеш, Лидија Брадара и Бариша Чолак.

Почетак сједнице заказан је за 11.00 часова, док ја за 10.30 часова планирано уручивање увјерења о додјели мандата.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Болестан народ

28.02.2019 07:24

Опет Никола Шпирић ја мислим да је овај народ тотално болестан и под хитно му треба психијатар, ником у Бањалуци није јасно да највећи љигавац Шпирић који је у изборној јединици 3 која броји преко 300 000 гласача добио свега око десетак хиљада опет добије неку функцију , овај пут је он изабран вољом посланика СДА у народној скупштини и то јавност мора добро знати стварно ме занима како овај млади свијет гледа на овако нешто , па докле сељачине јб.о вас више Шпирић , па људима је зло кад се појави на телевизији , надам се да ће бар Бањалучани идуће опстинске изборе коначно прогледати и рећ због Шпирића коначно АДИО Снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

парламент

28.02.2019 07:29

јао ,јао! Мајкицка,Шпирић,Новоћ све лопов до лопова.шпироћ на црној листи а у парламенту.у свијету проглашен лоповом а ли код Додика пролазе такви.код Шпирица возаци,куварице,бастовани,мајстори куцни раде у његовој куци а он им плату даје из буџета пријављени на државне јасле.и то дјубре води државу.срам вас било,али ви немате образа зато то и радите!

ОДГОВОРИТЕ