Konstituisanje Doma naroda BiH

U Sarajevu će danas biti održana konstitutivna sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, najavljeno je iz parlamenta BiH.

Bosna i Hercegovina 28.02.2019 | 08:03
Konstituisanje Doma naroda BiH
Dnevnim redom sjednice predviđeno je davanje svečane izjave delegata, osnivanje klubova naroda, kao i izbor predsjedavajućeg, prvog i drugog zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda.

U Dom naroda parlamenta BiH iz Republike Srpske izabrani su Dušanka Majkić, Nikola Špirić, Lazar Prodanović, Sredoje Nović i Mladen Bosić.

Iz Federacije BiH u Dom naroda parlamenta BiH iz reda bošnjačkog naroda izabrani su Asim Sarajlić, Amir Fazlić, Fahrudin Radončić, Denis Bećirović i Bakir Izetbegović, dok su iz reda hrvatskog naroda izabrani Zlatko Miletić, Dragan Čović, Marina Pendeš, Lidija Bradara i Bariša Čolak.

Početak sjednice zakazan je za 11.00 časova, dok ja za 10.30 časova planirano uručivanje uvjerenja o dodjeli mandata.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bolestan narod

28.02.2019 07:24

Opet Nikola Špirić ja mislim da je ovaj narod totalno bolestan i pod hitno mu treba psihijatar, nikom u Banjaluci nije jasno da najveći ljigavac Špirić koji je u izbornoj jedinici 3 koja broji preko 300 000 glasača dobio svega oko desetak hiljada opet dobije neku funkciju , ovaj put je on izabran voljom poslanika SDA u narodnoj skupštini i to javnost mora dobro znati stvarno me zanima kako ovaj mladi svijet gleda na ovako nešto , pa dokle seljačine jb.o vas više Špirić , pa ljudima je zlo kad se pojavi na televiziji , nadam se da će bar Banjalučani iduće opstinske izbore konačno progledati i reć zbog Špirića konačno ADIO Snsd

ODGOVORITE
Name

parlament

28.02.2019 07:29

jao ,jao! Majkicka,Špirić,Novoć sve lopov do lopova.špiroć na crnoj listi a u parlamentu.u svijetu proglašen lopovom a li kod Dodika prolaze takvi.kod Špirica vozaci,kuvarice,bastovani,majstori kucni rade u njegovoj kuci a on im platu daje iz budžeta prijavljeni na državne jasle.i to djubre vodi državu.sram vas bilo,ali vi nemate obraza zato to i radite!

ODGOVORITE