Неду пронашли без свијести

Позната српска глумица Неда Арнерић синоћ је око 21 сат пребачена у тешком стању у београдски Ургентни центар, сазнаје "Блиц".

Србија 28.02.2019 | 07:33
Неду пронашли без свијести
Према нашим сазнањима, глумичин брат је упорно позивао телефоном, али се Неда није јављала. Он је онда позвао бравара, који је обио стан.
 
- Неду су затекли како лежи на поду. Екипа Хитне помоћи убрзо је дошла по позиву и Неда је превезена у Ургентни центар - наводи извор "Блица".

За сада нема више детаља о узроцима због којих је Неди Арнерић позлило.

Иначе, средином децембра прошле године преминуо је Недин супруг др Милорад Мештеровић, а о томе се сазнало тек у јануару, јер је Неда то испричала тек најближем кругу пријатеља.

Сазнало се само да се дуго борио са тешком болешћу, а Неда Арнерић је за "Блиц" кратко потврдила: "Истина је".

Пре три године Неда Арнерић пала са терасе свог стана на трећем спрату у Дубљанској улици на Врачару. Том приликом је повредила кичму и била је збринута у Ургнентном центру. Она је тада, приликом пада, сломил три пршљена, вратни, кичмени и грудни.

Иначе, Неда Арнерић требало је јуче да се појави на Фесту, где је приказан мњен филм, али није дошла.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ана

28.02.2019 07:12

Боже баш страшно . Ова жена је утешкој депресији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одмор

28.02.2019 07:39

Неда је добра и креативна глуница, годинама на сцени, позната са својим вишеструким, глумачким талентом. Са друге стране, живот је није мазио, мислим да је коначно вријеме да мало одмори и предахне, јер су стрес и убрзани темпо живота, у колизији са њеним животним добом. Желим јој успјешан опоравак, одмор од обавеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИМИ53

28.02.2019 10:34

Од ране младости веома успјесна и лијепа,веома теско подноси старост ,и све сто уз то иде(недостатак гламура) ,то ти је зивот. На залост.

ОДГОВОРИТЕ