Nedu pronašli bez svijesti

Poznata srpska glumica Neda Arnerić sinoć je oko 21 sat prebačena u teškom stanju u beogradski Urgentni centar, saznaje "Blic".

Srbija 28.02.2019 | 07:33
Nedu pronašli bez svijesti
Prema našim saznanjima, glumičin brat je uporno pozivao telefonom, ali se Neda nije javljala. On je onda pozvao bravara, koji je obio stan.
 
- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u Urgentni centar - navodi izvor "Blica".

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Inače, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Saznalo se samo da se dugo borio sa teškom bolešću, a Neda Arnerić je za "Blic" kratko potvrdila: "Istina je".

Pre tri godine Neda Arnerić pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povredila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomil tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

Inače, Neda Arnerić trebalo je juče da se pojavi na Festu, gde je prikazan mnjen film, ali nije došla.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ana

28.02.2019 07:12

Bože baš strašno . Ova žena je uteškoj depresiji

ODGOVORITE
Name

Odmor

28.02.2019 07:39

Neda je dobra i kreativna glunica, godinama na sceni, poznata sa svojim višestrukim, glumačkim talentom. Sa druge strane, život je nije mazio, mislim da je konačno vrijeme da malo odmori i predahne, jer su stres i ubrzani tempo života, u koliziji sa njenim životnim dobom. Želim joj uspješan oporavak, odmor od obaveza.

ODGOVORITE
Name

MIMI53

28.02.2019 10:34

Od rane mladosti veoma uspjesna i lijepa,veoma tesko podnosi starost ,i sve sto uz to ide(nedostatak glamura) ,to ti je zivot. Na zalost.

ODGOVORITE