Јуве испалио Атлетико и Савића!

Није готово док се не потпише! Италијани се у јануару све договорили са Црногорцем и шпанским клубом и онда окренули леђа!

Фудбал 02.03.2019 | 20:00
Јуве испалио Атлетико и Савића!
Док се не потпише уговор и подигне шал или дрес на промоцији – ништа није готово. Осетио је то у јануаруСтефан Савић, који је имао све договорено око трансфера у Јувентус!

Како пише сајт Ил Бјанконеро, све је у зимском прелазном року било договорено, Јувентус се споразумео и са Атлетиком око обештећења и са Савићем око његовог уговора. Очекивало се само да се потпише и да се закаже промоција у Торину.

И онда је одједном посао пропао. Јувентус је окренуо леђа Мадриђанима и Савићу, без икаквог објашњења. Како су закључили италијански медији, "квака" је у томе што је Стара Дама направила начелан договор са дефанзивцем Ајакса Матијсом Де Лигтом за јун!

Холанђанин је млађи, а већ топ класа и биће велики залог за будућност. Једино што би могао на крају и Јувентус да остане кратких рукава, јер се за Де Лигта интересују и Барселона и ПСЖ. Можда би била и космичка правда да „испали“ Италијане...

Мада, освета је, делом, већ стигла: оних 2:0 у Лиги шампиона. Али, мора да се то потврди у Торину.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар