Juve ispalio Atletiko i Savića!

Nije gotovo dok se ne potpiše! Italijani se u januaru sve dogovorili sa Crnogorcem i španskim klubom i onda okrenuli leđa!

Fudbal 02.03.2019 | 20:00
Juve ispalio Atletiko i Savića!
Dok se ne potpiše ugovor i podigne šal ili dres na promociji – ništa nije gotovo. Osetio je to u januaruStefan Savić, koji je imao sve dogovoreno oko transfera u Juventus!

Kako piše sajt Il Bjankonero, sve je u zimskom prelaznom roku bilo dogovoreno, Juventus se sporazumeo i sa Atletikom oko obeštećenja i sa Savićem oko njegovog ugovora. Očekivalo se samo da se potpiše i da se zakaže promocija u Torinu.

I onda je odjednom posao propao. Juventus je okrenuo leđa Madriđanima i Saviću, bez ikakvog objašnjenja. Kako su zaključili italijanski mediji, "kvaka" je u tome što je Stara Dama napravila načelan dogovor sa defanzivcem Ajaksa Matijsom De Ligtom za jun!

Holanđanin je mlađi, a već top klasa i biće veliki zalog za budućnost. Jedino što bi mogao na kraju i Juventus da ostane kratkih rukava, jer se za De Ligta interesuju i Barselona i PSŽ. Možda bi bila i kosmička pravda da „ispali“ Italijane...

Mada, osveta je, delom, već stigla: onih 2:0 u Ligi šampiona. Ali, mora da se to potvrdi u Torinu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar