Нови уговор за Максимовића!

8. 000. 000 евра плус бонуси! Да се исправи неправда. . .

Фудбал 02.03.2019 | 17:00
Нови уговор за Максимовића!
Никола Максимовић и Наполи су на прагу продужетка сарадње пошто су договорени детаљи новог уговора, јављају италијански медији.

Према информацијама са Чизме, клуб са Сан Паола и српски дефанзивац су договорили наставак сарадње и ускоро би требало да стигне и званична потврда. Максимовићу је понуђен знатно бољи уговор од онога који има тренутно. Србин је пристао на понуду вредну 2.000.000 евра по сезони за уговор на четири година. Плус бонусе за остварене тимске и индивидуалне успехе.

Подсетимо, Максимовићев актуелни уговор истиче на лето 2021. године и вредан је 1.200.000 евра по сзеони. Са том платом, Србин је био један од најласбије плаћених играча у екипи. Тачније, тек 18. по висини плате у екипи. Иза њега су само Пјотр Зјелински, голмани Мерет и Карнезис, везисти Уна и Дијавара и дефанзивци Малки и Луперто.

А Максимовић је на терену свакако би један од битнијих играча за Наполитанце. Од одласка Мауриција Саријаи доласка Карла Анћелотија је добио знатно битнију улогу и постао један од стибова одбране. Анћелоти га подједнако успшено користи као штопера и десног бека, а Србин је углавном био међу најбоље оцењеним играчима у екипи. Поготово ће у наставку сезоне бити битан за Наполитанце с обзиром на тешку повред стартног штоипера Раула Албиола.

Очекује се да Наполи поред Максимовића објави и продужетак сарадње и повишицу за Пјотра Зејлинског који је са платом од 1.100.000 евра по сезони таође био финансијски потцењен док је на терену био један од кључних играча.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар