Марјановић ван терена најмање седам дана!

Бобан Марјановић, кошаркаш Филаделфије 76ерс, одсуствоваће са терена најмање седам дана, преноси "Тхе Атхлетиц".  Сезона није завршена за горостаса Филаделфије!

Кошарка 27.02.2019 | 17:35
Марјановић ван терена најмање седам дана!
Њихов новинар Шемс Чаранија саопштио је да је дошло до благог уганућа и да ће Боби поново бити прегледан за пет до седам дана.

Марјановић се повредио у ноћи између понедељка и уторка на мечу против Њу Орлеанс Пеликанса.

На први поглед није изгледало добро, тренер Брет Браун био је забринут, међутим МРИ (магнетна резонанца) је био негативан, што значи да није дошло до веће повреде. 

Марјановић је играо одлично од како је дошао у Филаделфију и на седам одиграних мечева просечно је бележио 9 поена, 6,3 скокова за 17 минута.

Добро је, дефинитивно!

Повреда кољена коју је Бобан Марјановић доживио у финишу утакмице Њу Орлеанс - Филаделфија, када му је противнички играч Чеик Дијало ухватио десну ногу "у маказе", није теже природе.

Сиксерси су саопштили да је детаљним прегледима утврђено да је дошло до "благог истегнућа лигамената кољена и трауматске повреде коштаног дијела" и да ће Марјановић отићи на контролу послије пет до седам дана мировања и терапија.

Дакле, већ кроз недељу дана би српски горостас поново могао да се нађе на паркету и укључи у борбу Филаделфије за што бољу стартну позицију за плеј-оф. Сиксерси су тренутно четврти на табели Источне конференције.

Марјановић је на три меча у значајнијој улози, када у тиму није било Ол стара Џоела Ембида, просјечно биљежио 11,7 поена и девет скокова за 22 минута.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар