Marjanović van terena najmanje sedam dana!

Boban Marjanović, košarkaš Filadelfije 76ers, odsustvovaće sa terena najmanje sedam dana, prenosi "The Athletic".  Sezona nije završena za gorostasa Filadelfije!

Košarka 27.02.2019 | 17:35
Marjanović van terena najmanje sedam dana!
Njihov novinar Šems Čaranija saopštio je da je došlo do blagog uganuća i da će Bobi ponovo biti pregledan za pet do sedam dana.

Marjanović se povredio u noći između ponedeljka i utorka na meču protiv Nju Orleans Pelikansa.

Na prvi pogled nije izgledalo dobro, trener Bret Braun bio je zabrinut, međutim MRI (magnetna rezonanca) je bio negativan, što znači da nije došlo do veće povrede. 

Marjanović je igrao odlično od kako je došao u Filadelfiju i na sedam odigranih mečeva prosečno je beležio 9 poena, 6,3 skokova za 17 minuta.

Dobro je, definitivno!

Povreda koljena koju je Boban Marjanović doživio u finišu utakmice Nju Orleans - Filadelfija, kada mu je protivnički igrač Čeik Dijalo uhvatio desnu nogu "u makaze", nije teže prirode.

Siksersi su saopštili da je detaljnim pregledima utvrđeno da je došlo do "blagog istegnuća ligamenata koljena i traumatske povrede koštanog dijela" i da će Marjanović otići na kontrolu poslije pet do sedam dana mirovanja i terapija.

Dakle, već kroz nedelju dana bi srpski gorostas ponovo mogao da se nađe na parketu i uključi u borbu Filadelfije za što bolju startnu poziciju za plej-of. Siksersi su trenutno četvrti na tabeli Istočne konferencije.

Marjanović je na tri meča u značajnijoj ulozi, kada u timu nije bilo Ol stara Džoela Embida, prosječno bilježio 11,7 poena i devet skokova za 22 minuta.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar