Датоме: Како ли би Кепа преживео Обрадовића?!

Крило Фенербахчеа, Ђиђи Датоме, истакао је да оно што је Кепа Арисабалага урадио у Челсију не би прошло у његовом тиму.  Ајмо овако: Шта би се догодило Кепи да му је тренер Жељко Обрадовић?! "Више од свега бих волео да видим како би тај голман успео да преживи". . .

Кошарка 27.02.2019 | 17:45
Датоме: Како ли би Кепа преживео Обрадовића?!
Шпански голман је одбио да напусти терен иако је менаџер Маурицио Сари пријавио измену и резервни чувар мреже Вили Кабаљеро се загрејао и спремио за улазак.

Он се извинио навијачима, саиграчима, тренеру и клубу, истакавши да је у питању неспоразум и да поштује тренера, али су га "плавци" ипак казнили због непослушности.

Један италијански навијач је питао Датомеа на Твитеру како би у сличној ситуацији реаговао тренер Фенера Жељко Обрадовић

"Волео бих да видим како би голман преживео", одговорио је Датоме.

Ево већ три дана препричава се и коментарише оно што је урадио Кепа Аризабалага у финалу Лига купа, када је одбио да изађе из игре и уочи пенал серије место препусти свом колеги Вилију Кабаљеру. Ставови су разни, једни га критикују, други хвале његов карактер... Да, добро сте прочитали, има и таквих. Али то је сада мање важно.

Наиме, занимљиво питање постављено је италијанском кошаркашу Ђиђију Датомеу, кога је један пратилац на твитеру упитао како би његов тренер у Фенербахчеу Жељко Обрадовић реаговао да му се догоди нешто слично као Маурицију Сарију. Односно да је он био на Саријевом месту, као тренер Челсија.

Хм, заиста интересантно... Свашта вам пролази крозглаву, зар не? Нису то лепе сцене, не, не... Жељкова фаца је љубичаста и некоме мач виси над главом. Којом главом? Па, нема је! Добро, да не претерујемо, али...

"Више од свега бих волео да видим како би тај голман успео да преживи", написао је Датоме уз емотиконе који умири од смеха. 

Кепа баш има среће што му Жоц није тренер... 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар