Datome: Kako li bi Kepa preživeo Obradovića?!

Krilo Fenerbahčea, Điđi Datome, istakao je da ono što je Kepa Arisabalaga uradio u Čelsiju ne bi prošlo u njegovom timu.  Ajmo ovako: Šta bi se dogodilo Kepi da mu je trener Željko Obradović?! "Više od svega bih voleo da vidim kako bi taj golman uspeo da preživi". . .

Košarka 27.02.2019 | 17:45
Datome: Kako li bi Kepa preživeo Obradovića?!
Španski golman je odbio da napusti teren iako je menadžer Mauricio Sari prijavio izmenu i rezervni čuvar mreže Vili Kabaljero se zagrejao i spremio za ulazak.

On se izvinio navijačima, saigračima, treneru i klubu, istakavši da je u pitanju nesporazum i da poštuje trenera, ali su ga "plavci" ipak kaznili zbog neposlušnosti.

Jedan italijanski navijač je pitao Datomea na Tviteru kako bi u sličnoj situaciji reagovao trener Fenera Željko Obradović

"Voleo bih da vidim kako bi golman preživeo", odgovorio je Datome.

Evo već tri dana prepričava se i komentariše ono što je uradio Kepa Arizabalaga u finalu Liga kupa, kada je odbio da izađe iz igre i uoči penal serije mesto prepusti svom kolegi Viliju Kabaljeru. Stavovi su razni, jedni ga kritikuju, drugi hvale njegov karakter... Da, dobro ste pročitali, ima i takvih. Ali to je sada manje važno.

Naime, zanimljivo pitanje postavljeno je italijanskom košarkašu Điđiju Datomeu, koga je jedan pratilac na tviteru upitao kako bi njegov trener u Fenerbahčeu Željko Obradović reagovao da mu se dogodi nešto slično kao Mauriciju Sariju. Odnosno da je on bio na Sarijevom mestu, kao trener Čelsija.

Hm, zaista interesantno... Svašta vam prolazi krozglavu, zar ne? Nisu to lepe scene, ne, ne... Željkova faca je ljubičasta i nekome mač visi nad glavom. Kojom glavom? Pa, nema je! Dobro, da ne preterujemo, ali...

"Više od svega bih voleo da vidim kako bi taj golman uspeo da preživi", napisao je Datome uz emotikone koji umiri od smeha. 

Kepa baš ima sreće što mu Žoc nije trener... 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar