Видео: Боби изврнуо кољено!

Изнели га са терена!

Кошарка 26.02.2019 | 16:00
Видео: Боби изврнуо кољено!
Шеик Дијало се залетео на лопту и умотао у ноге српског дива. Бобан Марјановић је пао на земљу испрва не схватајући озбиљност ситуације. Чим је покушао да устане схватио је. Колено. Изнели су га са терена. Из Филаделфије стиже само информација да ће Марјановић данас отићи на рендгенско снимање како би се утврдио степен повреде.

Неке прецизиније информације би дакле због временске разлике требало да добијемо најкасније до сутра ујутру.

“Мислима смо уз Бобана, заиста сам веома забринут. Срце вас заболи кад видите тако нешто. Он је добар човек, добар играч, држимо му палчеве“, кратко је после меча са Њу Орлеансом рекао Филаделфијин тренер Брет Браун.

Марјановићу су после меча морали да помогну да изађе са терена, пошто није могао да се ослони на десну ногу. Пре но што је изашао у четвртој деоници одиграо је 20 минута, постигао 12 поена и приде имао 10 скокова. Тај вишак минута и добио је баш зато што је стартни центар Сиксерса Џоел Ембид ван строја управо због повреде колена.

Надамо се само да ова Марјановићева није озбиљније природе. Надамо се пре свега да нису отишли лигаменти, јер ако је то случај, извесно је да Марјановића нећемо гледати ни на Мундобаскету у Кини.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар