Video: Bobi izvrnuo koljeno!

Izneli ga sa terena!

Košarka 26.02.2019 | 16:00
Video: Bobi izvrnuo koljeno!
Šeik Dijalo se zaleteo na loptu i umotao u noge srpskog diva. Boban Marjanović je pao na zemlju isprva ne shvatajući ozbiljnost situacije. Čim je pokušao da ustane shvatio je. Koleno. Izneli su ga sa terena. Iz Filadelfije stiže samo informacija da će Marjanović danas otići na rendgensko snimanje kako bi se utvrdio stepen povrede.

Neke precizinije informacije bi dakle zbog vremenske razlike trebalo da dobijemo najkasnije do sutra ujutru.

“Mislima smo uz Bobana, zaista sam veoma zabrinut. Srce vas zaboli kad vidite tako nešto. On je dobar čovek, dobar igrač, držimo mu palčeve“, kratko je posle meča sa Nju Orleansom rekao Filadelfijin trener Bret Braun.

Marjanoviću su posle meča morali da pomognu da izađe sa terena, pošto nije mogao da se osloni na desnu nogu. Pre no što je izašao u četvrtoj deonici odigrao je 20 minuta, postigao 12 poena i pride imao 10 skokova. Taj višak minuta i dobio je baš zato što je startni centar Siksersa Džoel Embid van stroja upravo zbog povrede kolena.

Nadamo se samo da ova Marjanovićeva nije ozbiljnije prirode. Nadamo se pre svega da nisu otišli ligamenti, jer ako je to slučaj, izvesno je da Marjanovića nećemo gledati ni na Mundobasketu u Kini.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar