Казна затвора у трајању 30 год.

Врховни суд Републике Српске осудио је Алију Хрустића (50) из Камичана, код Приједора, на 30 година робије због убиства супруге Азре Хрустић (35) и њеног партнера Енвера Халилагића (41).

Република Српска 26.02.2019 | 10:16
Казна затвора у трајању 30 год.
Другостепени суд потврдио је, наиме, осуђујућу пресуду Окружног суда у Приједору, те је преиначио у дијелу који се односи на изречену казну, а коју је смањио за пет година.

Кривим је проглашен да је ножем и сјекиром искасапио Азру, те Енвера, с којим је њу затекао у спаваћој соби.

Истрагу у овом случају водило је Окружно јавно тужилаштво Приједор, које је темељном истрагом, и доказима изведеним у судници приједорског Окружног суда, успјело доказати кривицу Хрустића.

Убиство се догодило у мају 2017. године, у кући у мјесту Средњи Јакуповићи, у којој је убијена жена краће вријеме становала.

По ријечима мјештана, Алију је Азра, прије тога, оставила и напустила кућу, а покренут је био и развод између њих. Након убиства, Алија Хрустић је отишао у полицију и сам се предао, а призор који су полицајци затекли био је језив.

Извор близак истрази испричао је раније да је у питању сцена попут оне у хорор филму - љубавници су голи и искасапљени лежали у локви крви.

"Према резултатима обдукције Алија је бившу супругу вјероватно прво ударио сјекиром у главу, а потом ју је још неколико пута ударио по тијелу. Послије тога наставио је да је убада ножем. На њеном тијелу нађено је укупно 20 рана по глави, врату, грудном кошу, трбуху и рукама", открио је раније извор близак истрази.

Халилагић је, како је утврђено обдукцијом, такође на десетине пута избоден ножем по тијелу.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хасан

26.02.2019 12:19

Њему 50 њој 35 а свалеру 40 , јаране даси радио домаци задатак како треба неби сад био у прдекани , а вала и није била нека треба лицно сам их познавао обадвоје али ето зали бозе , њих нејма па нејма

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амонимус

26.02.2019 12:51

У великој сам дилеми да ли си неписменији или глупљи.