Ђоковић честитао Ђереу...

Хвала на искрености и емоцијама. . . ! Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, честитао је сународнику Ласлу Ђереу на првом трофеју у каријери.  Новак: Хвала ти Ласло, Јанко: Ово је тек почетак! Ласлу Ђереу на великом успеху после освајања прве АТП титуле у каријери честитали најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић

Тенис 26.02.2019 | 19:15
Ђоковић честитао Ђереу...
Ђоковић је тренутно другом "рекету" Србије честитао после освајања трофеја на турниру из серије 500 у Рио де Жанеиру, првом у Ђереовој каријери.

Ласло први играч из Србије још од Пекинга 2015. и Ђоковића који је успео да освоји турнир серије 500, из које има укупно 12 титула у каријери.

Новак је честитао Ласлу, али му се и захвалио. 

"Честитам Ласлу на невероватном тријумфу у Рио де Жанеиру и првом АТП трофеју. Демонстрирао си велику истрајност и борбени дух у веома тешким временима. Хвала ти на искрености и транспарентности приликом дељења емоција са нама о твојим родитељима",написао је Ђоковић. 

Ласло се недуго након Новакове честитке огласио и захвалио првом тенисеру света. 

"Хвала ти Ноле на лепим речима", написао је Ђере.

Ласло Ђере направио је највећи успех каријере освајањем титуле на турниру у Рио де Жанеиру.

Тај подвиг донео му је скок са 90. на 37. место АТП листе, што му је најбољи ренкинг каријере и сада је други рекет Србије.

Освојио је први АТП трофеј у каријери и то из серије 500, једини од српских тенисера после Новака Ђоковића.

Најбољи тенисер света честитао је свом земљаку након победе у финалу у Рију.

"Огромне честитке Ласлу за тријумф у Рију и првом АТП трофеју. Показао си велики отпор и борбени дух у тешким временима. Хвала на искрености и јавном делењу емоција о твојим родитељима", написао је Ђоковић у поруци на Тwиттеру.

Честиткама се придружио и Јанко Тиспаревић.

"Честитке Ласлу за тежак рад, преданост и посвећеност тенису. Веома само поносни што си освојио турнир у Рију. Ти си прави репрезентант онога што значи 'кееп диггинг' (настави да копаш) у сваком сегменту твог живота. Ово је тек почетак", стоји у поруци Јанка Типсаревића, који одлично зна како је то носити се са тешким тренуцима у каријери.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар