Đoković čestitao Đereu...

Hvala na iskrenosti i emocijama. . . ! Novak Đoković, najbolji teniser sveta, čestitao je sunarodniku Laslu Đereu na prvom trofeju u karijeri.  Novak: Hvala ti Laslo, Janko: Ovo je tek početak! Laslu Đereu na velikom uspehu posle osvajanja prve ATP titule u karijeri čestitali najbolji teniser sveta Novak Đoković i Janko Tipsarević

Tenis 26.02.2019 | 19:15
Đoković čestitao Đereu...
Đoković je trenutno drugom "reketu" Srbije čestitao posle osvajanja trofeja na turniru iz serije 500 u Rio de Žaneiru, prvom u Đereovoj karijeri.

Laslo prvi igrač iz Srbije još od Pekinga 2015. i Đokovića koji je uspeo da osvoji turnir serije 500, iz koje ima ukupno 12 titula u karijeri.

Novak je čestitao Laslu, ali mu se i zahvalio. 

"Čestitam Laslu na neverovatnom trijumfu u Rio de Žaneiru i prvom ATP trofeju. Demonstrirao si veliku istrajnost i borbeni duh u veoma teškim vremenima. Hvala ti na iskrenosti i transparentnosti prilikom deljenja emocija sa nama o tvojim roditeljima",napisao je Đoković. 

Laslo se nedugo nakon Novakove čestitke oglasio i zahvalio prvom teniseru sveta. 

"Hvala ti Nole na lepim rečima", napisao je Đere.

Laslo Đere napravio je najveći uspeh karijere osvajanjem titule na turniru u Rio de Žaneiru.

Taj podvig doneo mu je skok sa 90. na 37. mesto ATP liste, što mu je najbolji renking karijere i sada je drugi reket Srbije.

Osvojio je prvi ATP trofej u karijeri i to iz serije 500, jedini od srpskih tenisera posle Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta čestitao je svom zemljaku nakon pobede u finalu u Riju.

"Ogromne čestitke Laslu za trijumf u Riju i prvom ATP trofeju. Pokazao si veliki otpor i borbeni duh u teškim vremenima. Hvala na iskrenosti i javnom delenju emocija o tvojim roditeljima", napisao je Đoković u poruci na Twitteru.

Čestitkama se pridružio i Janko Tisparević.

"Čestitke Laslu za težak rad, predanost i posvećenost tenisu. Veoma samo ponosni što si osvojio turnir u Riju. Ti si pravi reprezentant onoga što znači 'keep digging' (nastavi da kopaš) u svakom segmentu tvog života. Ovo je tek početak", stoji u poruci Janka Tipsarevića, koji odlično zna kako je to nositi se sa teškim trenucima u karijeri.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar