Рајола извисио, а Рома трља руке!

Заниоло потписује нови уговор и не мења менаџера! Отац младог фудбалера поручио да ће његов син сигурно остати у Роми.

Фудбал 06.03.2019 | 22:00
Рајола извисио, а Рома трља руке!
Нова суперзвезда Роме одушевила је челнике клуба и то по два основа! Николо Заниоли ће на крају сезоне потписати нови уговор са Вучицом, а упуст је одбио и чувеног менаџера Мина Рајолу, којег не могу очима да виде у већем делу Европе.

Отац младог фудбалера, Игор Заниоло, рекао је у интервјуу за Коријере дело спорт, да ће његов син сигурно остати у Роми и после ове сезоне.

„На крају сезоне срешћемо се са челнициме Роме да бисмо продужили уговор. Ту неће бити никаквих проблема. Обе стране су заинтересоване да се сарадња настави“, поручио је Заниоло сениор.

Други део баладе је једно – не. А добио га је у лице Мино Рајола, човек који је водио каријеру Златана Ибрахимовића, Марија Балотелија, Пола Погбе, Ђанлуиђија Донаруме... И са свима правио проблеме клубовима широм континента. Научио је Мино да добије све што пожели, али овог пута је остао кратких рукава.

„Рајола се интересовао за Заниола, али није успео да га добије. Клаудио Вигорели ће остати још дуго агент младог фудбалера“, тврди Коријере дело Спорт.

Николо Заниоло је дебитовао за Рому у септембру и на досадашње 24 утакмице уписао је пет голова и две асистенције.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар