Rajola izvisio, a Roma trlja ruke!

Zaniolo potpisuje novi ugovor i ne menja menadžera! Otac mladog fudbalera poručio da će njegov sin sigurno ostati u Romi.

Fudbal 06.03.2019 | 22:00
Rajola izvisio, a Roma trlja ruke!
Nova superzvezda Rome oduševila je čelnike kluba i to po dva osnova! Nikolo Zanioli će na kraju sezone potpisati novi ugovor sa Vučicom, a upust je odbio i čuvenog menadžera Mina Rajolu, kojeg ne mogu očima da vide u većem delu Evrope.

Otac mladog fudbalera, Igor Zaniolo, rekao je u intervjuu za Korijere delo sport, da će njegov sin sigurno ostati u Romi i posle ove sezone.

„Na kraju sezone srešćemo se sa čelnicime Rome da bismo produžili ugovor. Tu neće biti nikakvih problema. Obe strane su zainteresovane da se saradnja nastavi“, poručio je Zaniolo senior.

Drugi deo balade je jedno – ne. A dobio ga je u lice Mino Rajola, čovek koji je vodio karijeru Zlatana Ibrahimovića, Marija Balotelija, Pola Pogbe, Đanluiđija Donarume... I sa svima pravio probleme klubovima širom kontinenta. Naučio je Mino da dobije sve što poželi, ali ovog puta je ostao kratkih rukava.

„Rajola se interesovao za Zaniola, ali nije uspeo da ga dobije. Klaudio Vigoreli će ostati još dugo agent mladog fudbalera“, tvrdi Korijere delo Sport.

Nikolo Zaniolo je debitovao za Romu u septembru i na dosadašnje 24 utakmice upisao je pet golova i dve asistencije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar