Сатон: Кепа не би више смио да брани за Челси!

Некадашњи играч Челсија и Астон Виле, између осталих клубова, Крис Сатон, сматра да голман Кепа Арисабалага, више никад не би требало да брани за лондонски клуб.

Фудбал 28.02.2019 | 09:00
Сатон: Кепа не би више смио да брани за Челси!
Сатон, који је за Челси играо 1999. и 2000. каже да не памти да се догодило да један играч на такав начин одбије да буде замењен.

"После овога, Кепа више никад не би требало да брани за Челси. Одбити замену је срамотно. Одвратно. Никада тако нешто нисам видео на фудбалском терену. То је крајњи недостатак поштовања играча према менаџеру. Какав то пример даје млађима који чине прве кораке у фудбалу?", запитао се Сатон.

Он је чак објаснио и шта би било да се ово догодило у време када је он играо фудбал.

"Инцидент је ужасан по Сарија. Да се то догодило у време када сам ја играо, ми играчи бисмо одвукли са терена Арисабалагу. Зашто нико од играча Челсија на Вемблију није покушао нешто? Како сада Сари може да остане у свлачионици и да очекује да Кепа или неко други од играча, следе његове инструкције? Кепа је такође показао да не поштује колегу Вилија Кабаљера и ово ће сигурно погоршати њихов однос", сматра Сатон.

На крају, додаје да му је жао менаџера Челсија.

"Могао је да спаси образ на крају да је рекао како ће Кепа бити кажњен. Уместо тога, рекао је да голман није урадио ништа лоше. Видели смо сви Саријеву реакцију када је Кепа одбио да изађе. Видели смо да је отишао према тунелу. Његов интервју после меча је знак слабости. Како ће га играчи поштовати после овога? Без обзира на то да ли је ово Саријев крај или не, Кепино понашање се не може оправдати", закључио је Сатон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар