Saton: Kepa ne bi više smio da brani za Čelsi!

Nekadašnji igrač Čelsija i Aston Vile, između ostalih klubova, Kris Saton, smatra da golman Kepa Arisabalaga, više nikad ne bi trebalo da brani za londonski klub.

Fudbal 28.02.2019 | 09:00
Saton: Kepa ne bi više smio da brani za Čelsi!
Saton, koji je za Čelsi igrao 1999. i 2000. kaže da ne pamti da se dogodilo da jedan igrač na takav način odbije da bude zamenjen.

"Posle ovoga, Kepa više nikad ne bi trebalo da brani za Čelsi. Odbiti zamenu je sramotno. Odvratno. Nikada tako nešto nisam video na fudbalskom terenu. To je krajnji nedostatak poštovanja igrača prema menadžeru. Kakav to primer daje mlađima koji čine prve korake u fudbalu?", zapitao se Saton.

On je čak objasnio i šta bi bilo da se ovo dogodilo u vreme kada je on igrao fudbal.

"Incident je užasan po Sarija. Da se to dogodilo u vreme kada sam ja igrao, mi igrači bismo odvukli sa terena Arisabalagu. Zašto niko od igrača Čelsija na Vembliju nije pokušao nešto? Kako sada Sari može da ostane u svlačionici i da očekuje da Kepa ili neko drugi od igrača, slede njegove instrukcije? Kepa je takođe pokazao da ne poštuje kolegu Vilija Kabaljera i ovo će sigurno pogoršati njihov odnos", smatra Saton.

Na kraju, dodaje da mu je žao menadžera Čelsija.

"Mogao je da spasi obraz na kraju da je rekao kako će Kepa biti kažnjen. Umesto toga, rekao je da golman nije uradio ništa loše. Videli smo svi Sarijevu reakciju kada je Kepa odbio da izađe. Videli smo da je otišao prema tunelu. Njegov intervju posle meča je znak slabosti. Kako će ga igrači poštovati posle ovoga? Bez obzira na to da li je ovo Sarijev kraj ili ne, Kepino ponašanje se ne može opravdati", zaključio je Saton.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar