Јокић и Мареј хвале један другог...

То је тимска хемија! Никола Јокић и Џамал Мареј су међу најзаслужнијим играчима ове сезоне за бројне победе Денвера.

Кошарка 26.02.2019 | 11:45
Јокић и Мареј хвале један другог...
Нагетси су са скором 41-18 на другом месту Запада, а последњи који су осетили њихову снагу били су кошаркаши ЛА Клиперса, које је Денвер победио резултатом 123:96.

Никола Јокић у последње време показује да су челници Нагетса били у праву када су га ангажовали 2014. године.

Видели су у њему играча који ће бити узданица тима и то се најбоље потврђује ове сезоне.

Уочи сусрета са Клиперсима, Јокић и Мареј су дали краћи интервју у којем су причали о невероватној тимској хемији Денвера и посебно међу њима.

"Откако сам дошао овде, страшно брзо напредујемо. Еволуирамо као играчи, хемија међу нама је невероватна. Подржавамо се максимално", каже Јокић.

Кошаркаш из Сомбора каже да има много тога што му се допада код Мареја у игри.

"Један је од најборбенијих момака које сам упознао. Када видите како шутира и како игра одбрану, не можете а да не желите да играте са њим. Морате да се трудите да парирате његовој енергији на терену Често изненадимо и сами себе са свим што смо у стању да урадимо на терену", констатовао је Јокић.

Мареј је узвратио комплиментима.

"Забавно нам је на терену. Његови пасови су савршени, у стању су да нам отворе бројне могућности. И није само ствар у томе што је у стању увек савршено да вам дода лопту, него у томе што увек можете да наставите акцију и отворите шут за неког другог", поручио је Мареј.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар