Jokić i Marej hvale jedan drugog...

To je timska hemija! Nikola Jokić i Džamal Marej su među najzaslužnijim igračima ove sezone za brojne pobede Denvera.

Košarka 26.02.2019 | 11:45
Jokić i Marej hvale jedan drugog...
Nagetsi su sa skorom 41-18 na drugom mestu Zapada, a poslednji koji su osetili njihovu snagu bili su košarkaši LA Klipersa, koje je Denver pobedio rezultatom 123:96.

Nikola Jokić u poslednje vreme pokazuje da su čelnici Nagetsa bili u pravu kada su ga angažovali 2014. godine.

Videli su u njemu igrača koji će biti uzdanica tima i to se najbolje potvrđuje ove sezone.

Uoči susreta sa Klipersima, Jokić i Marej su dali kraći intervju u kojem su pričali o neverovatnoj timskoj hemiji Denvera i posebno među njima.

"Otkako sam došao ovde, strašno brzo napredujemo. Evoluiramo kao igrači, hemija među nama je neverovatna. Podržavamo se maksimalno", kaže Jokić.

Košarkaš iz Sombora kaže da ima mnogo toga što mu se dopada kod Mareja u igri.

"Jedan je od najborbenijih momaka koje sam upoznao. Kada vidite kako šutira i kako igra odbranu, ne možete a da ne želite da igrate sa njim. Morate da se trudite da parirate njegovoj energiji na terenu Često iznenadimo i sami sebe sa svim što smo u stanju da uradimo na terenu", konstatovao je Jokić.

Marej je uzvratio komplimentima.

"Zabavno nam je na terenu. Njegovi pasovi su savršeni, u stanju su da nam otvore brojne mogućnosti. I nije samo stvar u tome što je u stanju uvek savršeno da vam doda loptu, nego u tome što uvek možete da nastavite akciju i otvorite šut za nekog drugog", poručio je Marej.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar