Брегзит: Мејова одгађа гласање

Само 33 дана прије него што Велика Британија треба напустити Европску унију, премијерка Тереза Меј поново је одложила гласање у парламенту о споразуму о Бреxиту, у очајничком покушају да купи више времена да ревидира услове споразума са Бриселом, јавља ЦНН.

Свијет 24.02.2019 | 19:34
Брегзит: Мејова одгађа гласање
Гласање је било заказано за сриједу. Међутим, говорећи новинарима који путују на самит ЕУ-Арапска лига у недјељу у Египту, Меј је изјавила да ће се то сада догодити до 12. марта - само 17 дана прије Бреxита.

Меј је рекла да ће се у уторак вратити у Брисел на разговоре.

"Као резултат тога, нећемо имати гласање у Парламенту наредне седмице, али ћемо осигурати да се то догоди до 12. Марта", рекла је новинарима у авиону за Египат, јавили су британски Пресс Ассоциатион и Реутерс.

Доwнинг Стреет потврдио је одгоду гласања ЦНН-у.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

24.02.2019 19:01

На врх оне ствари сте ми се попели бандо британска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стријела

24.02.2019 22:26

Коначно да сте се добро спотакли са БРЕГЗИТОМ, фрка невиђена, а вијековима сте уништвали, отимали, израбљивали друге народе и тако се богатили. Кројили границе другима, па тако термин Западни Балкан настаде баш у Лондону, е сад вас је стигло , сад се вама кроји. Познате компаније излазе, премијештају се у друге земље ЕУ, нпр Републику Ирску, коју сте тлачили 800 година. Види, види како се коло окреће, ха, ко би гори - сад је доли. Никад нисте више пали као сад, па зар се то могло десити једној таквој наднацији, "супериорној" , јер сви други народи су у вашим очима нижег ранга од вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

24.02.2019 22:38

Би ли ви пишкили или какили...

ОДГОВОРИТЕ