Убиство: Ово су детаљи истраге

Предраг Ђурђев (43), генерални секретар Ауто-мото савеза Србије, који је прекјуче убио Мирка Бутулију (43), предсједника те куће, био је опсједнут оружјем па је пиштољ држао и на радном мјесту, а имао је још неколико комада оружја у стану.

Србија 24.02.2019 | 17:39
Убиство: Ово су детаљи истраге
Послије убиства Мирка Бутулије, веома успјешног менаџера и оца четворо дјеце, са којим је скоро пет година радио у АМСС, Ђурђев је из истог оружја пресудио и себи.

– Ђурђев је пуцао из пиштоља који је посједовао легално. У кући је такође имао више комада оружја – каже извор  Блица упознат са истрагом.

Према сазнањима Блица, у стану у коме је Ђурђев живио са мајком такође је нађено оружје. Његови познаници наводе да је имао обичај и да у аутомобилу држи неколико кратких цијеви, те је у посједу имао прави мали арсенал оружја.

Оно што је за сада извјесно јесте да је крвави обрачун догодио се у петак поподне у сједишту АМСС у Рузвелтовој улици 18 у центру Београда. Ђурђев је у Бутулију испалио пет хитаца, четири у груди и један у главу, а потом се убио. Бутулија је преминуо у болници послије покушаја реанимације. 

Бутулија га извукао из ријеке, Ђурђев и тада имао пиштоље

Предсједник АМСС Мирко Бутулија прије двије године спасао је живот свом убици Предрагу Ђурђеву, сазнаје Блиц.

Ђурђев је послије пословног ручка упао у ријеку и почео да се дави, а Бутулија је скочио у воду и извукао га.

Ђурђев је тада викао да мора да нађе торбицу коју је изгубио у води па је и њу Бутулија извукао из ријеке, а у њој су била, како сазнаје Блиц, три пиштоља.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Томчо

24.02.2019 18:30

Нико да каже да му је Неша Слина кум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.02.2019 18:45

коме? убици?

Name

Кинг

24.02.2019 22:24

Какве сад то има везе, ко је коме кум?

Name

Израелац

25.02.2019 10:51

Кум је духовни водја породице и цовјека... како какве има везе сто ти је Слина кум? теби ако нема везе онда отидји на преглед док је вријеме

Name

Херој

24.02.2019 20:49

Нека ти је људино вјецна слава

ОДГОВОРИТЕ